Gratis Stola / Omslagdoek Patronen

Stola,stolas,omslagdoek, omslagdoeken, haakpatroon omslagdoek, haakpatroon omslagdoeken, haakpatronen omslagdoek, haakpatronen omslagdoeken, breipatroon omslagdoek, breipatroon omslagdoeken, breipatronen omslagdoek, breipatronen omslagdoeken, omslagdoek breien, omslagdoen haken, omslagdoeken breien, omslagdoeken haken, gratis breipatroon omslagdoek, gratis breipatronen omslagdoeken, gratis haakpatroon omslagdoek, gratis haakpatroon omslagdoeken.

 

Streepjes OmslagdoekHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: handwerkjuffie.blogspot.nlWebsiteEen gehaakte omslagdoek. Haakpatroon van Handwerkjuffie! Nederlandstalig en simpel om te maken en haken.
Warme Winter OmslagdoekHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: handwerkjuffie.blogspot.nlWebsiteGratis haakpatroontje voor een hele warme winterse omslagdoek. Het haakpatroontje kun je vinden op de site van handwerkjuffie.
OMSLAGDOEK hakenHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: handwerkjuffie.blogspot.nlWebsitePrachtige gehaakte omslagdoek. Het haakpatroon is geschreven in het Nederlands en er staat een duidelijk teltekeningetje bij.
OmslagdoekHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: zomaarvoor.blogspot.nlWebsiteOmslagdoek gehaakt van Durable katoen. Het haakpatroon staat helemaal uitgeschreven en is ideaal voor beginners.
Beschrijving OmslagdoekHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: hakenenmeer.blogspot.nlWebsiteGehaakte stola of omslagdoek. Duidelijke omschrijving met foto's. Helemaal in het Nederlands.
SeascapeBreipatroonGratisTaal: EngelsBron: knitty.comWebsiteGebreide stola of omslagdoek. Het patroon is Engelstalig en staat beschreven op deze website.
Clapo-KtusBreipatroonGratisTaal: Italiaans & EngelsBron: ravelry.comPDFWebsite van ravelry. Je moet inloggen om het patroon te kunnen downloaden. Breipatroon van een punt stola.
SummitBreipatroonGratisTaal: EngelsBron: knitty.comWebsiteMooi breipatroon voor een rechte stola of sjaal. Engelstalig breipatroon.
Sweet and Simple ShawlHaakpatroonGratisTaal: EngelsBron: bizzycrochet.blogspot.comWebsiteGehaakte rechte stola of omslagdoek. Het patroon is in het Engels en is geschikt voor beginnende haaksters. Natuurlijk ook voor gevorderden.Haaktermen Eng-Ned
Omslagdoek van toen en nuHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: dehaakzolder.blogspot.nlWebsite & PDFOp deze website is het patroon te vinden van een "nostalgische" stola. Via de website is het patroon te openen. Het patroon moet je wel even vergroten.
Gehaakte Stola´s van BrendaHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: lindevrouwsweb.blogspot.nlWebsiteGratis en supersimpel haakpatroon van een grote punt stola/omslagdoek. Het patroon kun je groter of kleiner maken.
Patroon StolaNaaipatroonGratisTaal: NederlandsBron: knipmode.nlPDFNaaipatroon voor een nepbont stola. Staat op de website van knipmode.nl en je kunt het downloaden in pdf.
Patroon StolaHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: roseshomemade.blogspot.nlWebsiteEen hele mooie stola, in 2 varianten van kleur wol. Deze stola is snel gehaakt op een haaknaald nr. 4 bijvoorbeeld.
Stola in ribbelsteekBreipatroonGratisTaal: NederlandsBron: rosarugosa.nlWebsiteSupersimpel breipatroon van een stola in de ribbelsteek. De omslagdoek wordt puntvormig en is gebreid op breipen nummer 7.
Patroon stola / omslagdoekHaakpatroon/TeltekeningGratisTaal: NederlandsBron: tinneshobbyworld.blogspot.nlWebsiteHaakdiagram of teltekening van een stola in de vorm van een punt. Het tekeningtje is makkelijk te ontcijferen.
DROPS Stola in pauwsteekBreipatroonGratisTaal: NederlandsBron: garnstudio.comWebsiteGratis patroon op de website van garnstudio.com. Nederlandstalig breipatroon voor een mooie en grote stola. Beschrijving staat op de website.
Stola Regia LaceBreipatroonGratisTaal: NederlandsBron: coatscrafts.beWebsiteNederlands breipatroon voor een in Ajour gebreide stola. Op de site even naar beneden scrollen en stola aanklikken. Opent in pdf.
Zig Zag Shells StoleHaakpatroonGratisTaal: EngelsBron: crochetville.comWebsiteEngelstalig haakpatroon! Gehaakte rechte stola of omslagdoek.Haaktermen Eng-Ned
Wrap Sody RedHaakpatroonGratisTaal: EngelsBron: redheart.comWebsitePDF patroon voor een mooie grote rechte omslagdoek. Engelstalig haakpatroon, in pdf met duidelijk instructies.Haaktermen Eng-Ned
DROPS stola met kabels en nopjesBreipatroonGratisTaal: NederlandsBron: garnstudio.comWebsiteWinterse omslagdoek met kabels en noppen. Enige kennis van kabels breien is wel vereist.
Wrap Sody RedHaakpatroonGratisTaal: EngelsBron: redheart.comWebsitePDF patroon voor een mooie grote rechte omslagdoek. Engelstalig haakpatroon, in pdf met duidelijk instructies.Haaktermen Eng-Ned
Tradewinds StoleHaakpatroonGratisTaal: EngelsBron: sallysbackyard.wordpress.comWebsiteGehaakte stola met een makkelijk schelpjesmotief. De stola is rechthoekig en wordt op haaknaald 7 gemaakt.Haaktermen Eng-Ned
DROPS Gebreide stola met een gehaakte randBreipatroonGratisTaal: NederlandsBron: garnstudio.comWebsiteSchattige omslagdoek! De stola is recht en wordt gebreid op de rand na, want die wordt gehaakt.
Shellstitch StoleHaakpatroonGratisTaal: EngelsBron: freevintagecrochet.comWebsiteHaakpatroon voor een grote stola of omslagdoek. Het is een rechte en wordt gehaakt in de schelpjessteek.Haaktermen Eng-Ned
South Bay shawlette HaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: renatehakenenzo.blogspot.nlWebsiteGehaakte stola patroon inclusief rand. Het is in het Nederlands en er staat een teldiagrammetje bij.
Haakpatroon omslagdoekHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: handmadenl.blogspot.nlWebsiteSimpel (nederlands) haakpatroon omslagdoek. Als je weleens een halve granny square hebt gehaakt, krijg je dit ook voor elkaar.
Omslagdoek Fenna HerfstHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: karinaandehaak.blogspot.nlWebsiteMooie gehaakte grote omslagdoek. Op de website van karinaandehaak.blogspot.nl. Duidelijke uitleg!
Stolen MomentsBreipatroonGratisTaal: EngelsBron: indigirl.comWebsiteGrote en rechthoekige omslagdoek. De steek die ze hiervoor hebben gebruikt is erg mooi. Te downloaden in pdf.
Black Square Motif Shawl HaakpatroonGratisTaal: EngelsBron: abc-knitting-patterns.comWebsiteHele grote gehaakte omslagdoek, met gehaakte vierkanten. Het haakpatroon staat beschreven op deze website. Er staat ook een teltekening bij.Haaktermen Eng-Ned
Streepjes OmslagdoekHaakpatroonGratisTaal: NederlandsBron: handwerkjuffie.blogspot.nlWebsite & PDFGehaakte omslagdoek in verschillende blauw tinten. Het haakpatroontje kun je downloaden en er staat een teltekening bij.

 

Boeken met Stola patronen

Omslagdoeken breien en hakenIn dit boek staan 21 zeer verschillende patronen, om te breien en te haken, van klein tot groot en voor alle seizoenen.Prijs: € 14,95Auteur: Helene Lesger
Haken & KleurHet is feest in de keuken met een vrolijk vliegengordijn, gehaakte vlaggetjes en felle schortjes. In de hal hangen kleurige sjaals en omslagdoeken, staan vrolijke tassen en hangt een lamp met gehaakte randjes. In de woonkamer ligt een heerlijk warm kleed en prachtige kussens en in de kinderkamer is het fijn om te spelen op het zachte kleed met een knikkerzak in je favoriete kleur.Prijs: € 17,95Auteur: Claire Boeter
Sjaals BreienIn Sjaals breien staan 22 patronen voor de leukste, mooiste en vrolijkste sjaals. U vindt in dit boek zowel rechttoe-rechtaan sjaals als originele capes en stijlvolle stola's. Ook ajour, kabels en noppen komen aan bod.Prijs: € 14,95Auteur: Hélène Lesger

 

Foto: P. van Dijk


Amigurumi

Amigurumi

Breiboeken

Meer Breiboeken

Handwerkbeurzen

Meer Handwerkbeurzen

Strijkkralen

Strijkkralen

 

Zpagetti

Meer Zpagetti

 

Gratis Patronen AZ

Gratis Patronen AZ

 

Loomen

Loomen

 

vilten

Vilten

counter